Välkommen till verkligheten
Här kommer ni få följa min vardag samt vara delaktig i min kamp för hälsa och lycka.

Värk

Svårt att komma upp idag. Har sånn värk i hela kroppen. Det är nog både träningsvärk och lite inflammationer skulle jag tippa på om jag känner mig rätt.

Det blir iallafall ett magpass hemma sen ska jag tvätta hela eftermiddagen.. Imellan varven blir det väl att plocka lite här hemma och gå runt och skrota i mjukisbyxorna. Precis en sånn dag jag behöver idag!


Middags sällskapet

Så go är han min prins! 5 år blir han i juni. Galet vad tiden går fort!


Afro!!!

Idag körde jag ett afropass. Så himla roligt och jobbigt!

I veckan blir det hårdträning för lite godis och annat gott har ju slunkit ner i helgen. Men det gör inget.. Att hålla igen under veckodagarna är jobbigt nog..

Har funderat på min såkallade "migrän" och kommit fram till att det kanske är så illa som abstinens. Jag tror jag är sockerberoende! Men mer om det imorgon!

Lagade god mat efter träningen. Fläskfilégryta med bulgur! Så himla gott!!


Fredag

Usch vad dåligt jag mådde igår. Både ångest och migrän. Tror jag iallafall. Hur vet man säkert att man har migrän?

Iallafall. Ligger i sängen och försöker på liv i lennox som ligger och snarkar. Han är så söt min lilla gubbe =)

Planerar promenad, frukost och gymmet på förmiddagen!


Red devil

Testade ju pre workout för första gången igår. Fick något av C som han inte använde. Drack ungefär 30 minuter innan och jag kände direkt hur det började sticka i ögonbrynen och när jag väl var på gymmet så stack hela ansiktet. Kände lite i armarna också.

Jag klarade ju hela spinning passet igår men jag vet inte hur mycket PWOn gjorde. Jag kunde iallafall inte somna inatt pga drycken tror jag. Låg med världens ångest och trodde jag skulle dö av en hjärtattack. Jag har blivit varnad för att det kan orsaka ångest men den var riktigt stark.

Ska testa PWOn en gång till så får vi se hur jag mår då!

Idag skippar jag gymmet och tränar mage hemma med min pilatesboll. Kroppen är helt mör från igår och jag har försökt vakna till sedan 10.30 men allt jag vill göra är att sova!! Så nu ska jag vila lite :)


Mat

Försöker äta lite och många gånger men jag tycker det är så jobbigt. Känns som man inte gör något annat än äter hela tiden. Haha men men. Idag har jag lyckats riktigt bra tror jag.

Yoghurt, müsli och banan
Mörkt bröd med ägg
Ugnstekt kyckling och sallad
Pre workout
Protein drink
Kvarg
Kyckling

Inte så illa va?? =)


60 minuter spinning

Svetten rann vill jag lova. Men jag klarade av det! I 60 minuter satt/stod jag och trampa på den förbannande cykeln! Visst var det jobbigt men ändå inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara.

Känner mig iallafall riktigt stolt över mig själv och imorgon planeras ett arm och axel pass!!

Kom ihåg. No pain no gain


Ses om ett tag

Idag packade jag ner mina skolgrejer eftersom jag inte kommer kunna gå i skolan på ett tag.

Det var skit jobbigt verkligen. Helt plötsligt så kändes allt på riktigt. Har väl inte riktigt fattat än att jag tvingats hoppa av skolan pga min hälsa. Men jag tänker inte ge upp. Jag säger inte farväl till böckerna bara vi ses om ett tag!


Dagens frukost

Sockerfri fettsnål yougurt med min hemmagjorda müsli och en banan! En perfekt clean frukost!!


Godmorgon

10.45 lyckades jag vakna till liv. Framsteg iallafall! Denna dag får gå i lugnets tecken. Måste spara all energi till spinningen ikväll haha så nervös jag är!!

Och nu börjar magen kurra.. Dags för en promenad med min bebis innan frukosttajm!


Godnatt!

Mina grabbar ligger och snarkar ikapp här hemma och jag är fortfarande vaken. Trodde jag skulle somna gott efter ett träningspass men icke!

Testar ställa kl i morrn igen så får vi se hur det går. Även fast jag går upp så är lennox världens lataste haha han älskar sovmorgon precis som sin mamma :)


Hehehe




Jag älskar att dansa!

Sitter belåten i soffan. Nyduschad. Idag har jag varit på gymmet så idag har varit en bra dag. Värmde upp på crosstrainern. 1 km på 6.20 min vilket brukar ta mig runt 7 minuter så en liten förbättring ;)

Sedan blev det ett danspass med Lisa! Åh vad jag älskar att dansa. Och svetten rann och hjärtat pumpa!! Stretch på det sen raka vägen hem och ut med lennox och i med massa protein. Kvarg + funlight var bra mycket lättare att få i sig än enbart kvarg. Tips till er som inte gillar kvarg.

Imorgon har tjejerna lurat med mig på spinning. Fy helvete va jag inte ser fram emot det haha hört att det är skit jobbigt. Men som man säger; no pain no gain


Hänger inte läpp

Lyckades inte komma upp vid tio men jag hänger inte läpp för det.. Sitter i soffan nu efter jag varit ute på promenad med lennox och ätit en god frukost innehållande yoghurt med ett skivat äpple. Lätt och gott!


Carpe diem

Jag har ställt klockan Imorrn. Bestämt mig för att fånga dagen. Kl 10.00 börjar det ringa och för endel kanske det är rena sovmorgonen men med tanke på att jag inte lär somna på några timmar så låter kl tio lagom.

Tanken är att ta mig till gymmet men med tanke på att jag varit dålig så pass länge nu så vet jag inte om jag kommer lyckas ta mig dit. Däremot kommer jag isånnafall träna hemma då jag sakta men säkert bygger upp mitt egna lilla hemma-gym. Hantlar och pilatesboll kommer man en bit med iallafall =)

Önska mig lycka till!


Och så är man tillbaka på ruta ett

Jag är så trött på att må såhär men jag ska väl ändå vara tacksam att jag fick två någelunda bra dagar innan jag föll igen. Men sanningen är att jag varken känner tacksamhet eller glädje av att få
en bra dag ibland. Det är som att var och varannan dag dra undan mattan under fötterna på mig.

Vad är det här? Guds skapelse? Guds spratt?




Luktar mumma

Har kört igenom mins serier denna fredagskväll och gosat med lennox. Han fick smaka några ostbågar för det tycker han om.

Det luktar ljuvligt här hemma. Nästan som friterad banan och sirap eller något? Vet inte hur jag ska beskrivs det men det är doften från de torkade bananerna son luktar. De fick stå inne i cirka 3,5 timme på låg värme så jag hoppas att de är goda :) de står och svalnar nu och jag ska gå ut med lennox innan vi kryper ner i sängen.

Trevlig helg!


Två övermogna bananer

Var precis vad jag hade hemma. Så istället för att kasta dom så skivade jag dom och slängde in dom i ugnen. På med lite kardemumma och nu ska de svettas i några timmar.

Har aldrig gjort det själv men hoppas det blir bra. Sånnafall ska det ner i müslin sen som jag gjorde igår!


Shopping och fredagsmys

Åkte en sväng till Maxi på förmiddagen med mamma. Fick med mig en tröja och ett par byxor hem. Tyckte utbudet va ganska tråkigt faktiskt. Sen åt vi en sen lunch..

Senare åkte vi hem och fika med min syster. Hon bjöd på cheesecake :) och nu sitter jag hemma med lennox och ska ha lite fredagsmys =)


Effektiv dag

Åkte och handla med pappa nu SEK började jag styra här hemma. Plockat i ordning sen gjorde jag musli och tacokrydda. Har inte hunnit smaka än men deg luktade riktigt gott!!

Inorrn ska jag träffa mamma. Tänkte dra med henne till maxi för jag behöver lite nya kläder!!


Likt en ballong

Som läcker luft känner jag hopplös- och ledsamheten sippra ut. Idag är en bättre dag. Bra skulle jag väl inte påstå. Men absolut bättre. Nästan att ger ser ljuset i tunneln. Ska försöka styra upp här hemma lite och laga lite riktig mat då det är hemmet och kroppen som får ta de största smällarna "down dagar" som dessa.

Hoppas ni mår toppen!!




En gammal vän

Hittade en gammal vän i skåpet idag. Min tens maskin.

Transkutan elektrisk nervstimulering.

Bara fästa elektroder där du har ont och välja en passande program.


Mitt allt

Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig. Du är mitt allt. Min bästa vän. Min bebis.

Så många gånger jag velat gett upp. Bara lägga mig ner på marken och dö. Men så tittar jag på dig, min älskade. Du har räddat mitt liv så många gånger <3


Iris




Blir det inte bättre än såhär?

Jag är rädd för det. Jag vill vara som alla andra, men jag är inte som alla andra. Varför? Varför är jag så olycklig???

Om det finns en Gud, vad fan är syftet med att ge mig 6 olika sorters sjukdomar att bära genom hela livet. Jag är utmattad och jag är trött. Det är så orättvist. Varför ska jag leva när allt jag gör är lider???


Dark paradise




Jag vill också leva

Jag ser på hur alla andra lever sitt liv. Jag vill också leva livet inte bara överleva det.

Jag kommer ingenstans. Jag tar ett steg fram men två steg tillbaka.


Självhat

Lördag va en dålig dag och söndag är en dålig dag. Jag hatar mig själv idag. Försöker straffa mig själv. Fyller mig själv med bullar och kakor. Skrattar åt mig själv. Hahaha du kan va tjock för evigt.


Snacks.

Försökte göra dipp på kvarg igår men om jag säger såhär, jag har ju ätit godare dipper..

Så det dröjde inte länge innan jag stod i skafferiet och letade efter något gott. Valnötter. Mm det är ju gott. 5 minuter så var de borta...

Eftersom inget av snacksen botade sötsuget så slutade kvällen med en bit toscakaka och en kexchoklad.

Nåja. Ett litet bakslag. Men jag sörjer inte för det. Nya tag, varje dag!




Kvarg + funlight

Jag har blivit som en liten svamp, försöker suga åt mig så mycket information som jag kan gällande träning och hälsa.

Något som jag snappat upp är att kvarg blandat med funlight verkar väldigt populärt! Så det ska jag testa. Kvarg i sig är ju inte speciellt gott kan jag tycka.

Vad säger ni? Kvarg + funlight = sant?


Frukost

Jag gillar inte frukost, men jag vet att det är viktigt. Dagens viktigaste mål tillochmed..

Nu är frukosten avklarad men det tog över en timme. Inte för att det är äckligt utan mer för att jag inte är sugen.

Det blåser snöstorm utanför fönstret och det känns extra jobbigt att ta sig till gymmet idag.. Bråkar med mig själv i huvudet just nu. Men jag ska ta mitt dit! Punkt!


Klockan börjar närma sig 02.00

Hade jag suttit på en dator nu så hade jag i ren frustration bankat på alla tangenter i ren frustration. Inte riktigt samma effekt med mobilen.

Förstår inte hur jag inte kan somna när kroppen och huvudet är helt slut? Och till råga på måttet så har magen börjat kurra också?

Jag blir så stressad av att inte kunna sova så jag känner hur ångesten smyger sig på. Antingen vaknar jag Imorrn med världens träningssug. Eller så vaknar jag med ångest Imorrn med och hatar livet. Kan ni påminna mig då hur bra jag mår av att träna?! Tack på förhand.

Nu ska jag krama om prinsen lite som ligger och snarkar tätt intill mig <3


Dags att checka ut

Har precis lagt mig i sängen. Blev väl inte så tidigt som jag egentligen hade tänkt men är man nattuggla så är man! Är ju van att somna runt två annars, om jag har tur...

Hoppas iallafall jag kan somna runt tolv iallafall. Trött efter dagens pass och så har jag bara suttit i soffan med massa ljus tända i hela lägenheten så jag känner mig rätt "nervarvad".

Men som sagt.. Dags att checka ut! Längtar redan till morgondagen! Blir att träna axlar och armar Imorrn tror jag!! :) tänkte ha vilodag på lördag, mest för att jag hört att man typ måste ha det? Vad säger ni? Är det så? Måste man ha en vilodag i veckan?


Härligt danspass!

Körde ett danspass förut och det var kul! Svetten rann som bara den!! Sen åkte jag hem och drack min proteindrink medans jag gjorde middag. Kött och sallad! Mycket gott..

Nu sitter jag nöjd i soffan och kollar på säsongspremiären av once upon a time.. Sen blir det dusch och kvällsronda med lennox. Hoppas somna tidigt idag så jag kommer upp tidigt och kan gå till gymmet =)


Dagens frukost

Mörkt bröd med kokt ägg (äggvita), ett glas mjölk och sockerfri och fettsnål yoghurt med fullkornsflingor, mandel, kokos, solrosfrön och valnötter!

Pepp som fan!! Ikväll blir det danspass med Lisa!


Protein pulver?!

Vilket är det bästa och prisvärdaste pulvret på marknaden just nu?? Hit Me!!

Själv kör jag med denna!! (och celsius innan träning)


Äntligen tillbaka!

Något som får mig att må bra både fysiskt och psykiskt är träning. Och idag tog jag mig äntligen dit efter flera månaders uppehåll. Dela för jag varit sjuk och dels för jag inte mått så bra.

Men känner mig sjukt taggad!! Nu kör vi!!


Har du vunnit nu?

Jag tittar på mig själv i spegeln. Jag känner inte igen mig själv längre. Är det såhär jag ser ut? Och vad mycket rynkor jag fått runt ögonen. Stressrynkor. Ögonen ser ut som två blåklockor. Med två vissna pupiller. Det finns inget liv i ögonen längre. Man skulle kunna tro att jag redan var död.

Du har tagit allt ifrån mig. Mitt liv, min hälsa, min kärlek och nu min dröm. På grund av dig kan jag inte längre gå i skolan och utbilda mig. På grund av dig väntar nu en två månaders lång sjukskrivning. På grund av dig känner jag inte igen mig själv. På grund av dig hatar jag mig själv. På grund av dig är jag rädd för att leva. På grund av dig är jag rädd för att vakna. På grund av dig har jag offrat min kropp.


Tack!

Tack till alla er som hänger kvar här, oavsett av vilken anledning så betyder det mycket för mig. Kanske inbillar jag mig att jag faktiskt har något att säga till världen.

Nåja. Jag ska försöka ta tag i bloggen snart igen. Just nu är jag väldigt dålig och har ett stort enda kaos runt omkring mig. På fredag ska jag till läkaren och en sjukskrivning är nog till att rekommendera. Även fast jag inte vill.

Jag vill så mycket mer än det här. Men jag klarar inte av det. Jag känner mig som en vissen blomma. En vissen blomma som någon har trampat på 1000 gånger om.

Men jag är snart tillbaka mina vänner, så lätt ger jag inte upp. Kram