Välkommen till verkligheten
Här kommer ni få följa min vardag samt vara delaktig i min kamp för hälsa och lycka.

Lennox

Jag saknar min älskade prins!! Men Imorrn kommer han hem och kan stanna tills tisdag förmiddag!!! Sen jobbar jag igen. Men han vet att hans mamma älskar honom mest av allt i hela världen och alla beslut jag tar angående honom är för hans välmående! <3


En perfekt vanlig dag

En vanlig dag med vanliga saker. Det får mig att känna mig vanlig, normal. Jag har jobbar, power walkat med tjejerna runt strömmen, jag har diskat, lagat middag, diskat igen! Och lagat mat igen (matlåda tills Imorrn)

Jag har hunnit sjunka ner i soffan och slö glo på serier, jag har duschat, jag har läst i min bok och nu ligger jag redo i sängen för att dova. Klockan ringer 05.30 imorgon också!


Om

Om du hade insett tidigare. Om du hade insett vad du hade. Om om om.

Det är som man säger "du vet aldrig vad du har förns du förlorat det" Så jag ber dig, låt mig va. Jag förtjänar också att vara lycklig... Hur ont det än gör utan dig.


Uppe innan tuppen

Usch fy fan! Länge sen jag var uppe såhär tidigt. Känns knappt som jag sovit.

Bara pallra sig upp och sätt på sug kläder och dra på masken så ingen ser vilket vrak jag är. Så ingen ser hur dåligt jag mår..

Så varmt och skönt under täcker, ligger 2 min till ;)


Känner mig så tom

Tänkte skriva ett personligt inlägg. Men jag vet inte vart jag ska börja. Tusen tankar strömmar i huvudet och jag vill bara stänga av så jag kan sova!!!!

Jobbade till 21 idag och imorgon börjar jag sju. Jag vill sova. Inte tänka. Jag vill sova. Inte gråta.


Vill spy

Jag mår så illa. Både av min ångest och för att jag nästan tryckt i mig en hel daimtårta själv. Desperat försök till att må bra men vem försöker jag egentligen lura? Jag vet ju att jag endast mår sämre av att trycka i mig massa skit, endå gör jag det.

Jag mår så illa. Vad ska jag göra? Praktik om två timmar. Mina ögonlock är svullna från gårdagen. Tjutkalas från att jag kom hem till att jag somna. Ångesten var nästan outhärdig. Fick vagga mig själv till söms....

Ska ta en stesolid nu och ett stort glas vatten


Ser du smärtan i mina ögon?

Jag gör.


25 september

Happy fucking anniversary....... 3 år. Vill gömma mig under täcket och gråta hela dagen. Men det går inte, för jag har praktik. Det här är nog det sista ni hör från mig idag. Vill helst glömma bort denna dag för det gör så ont.
 
 

Nu säger jag godnatt

Har legat i sängen ett tag och läst två kapitel ur zebraflickan. Ska försöka komma upp skapligt imorgon så jag hinner träna innan jag börjar jobba! Med det sagt säger jag ännu en gång Godnatt! Delar med mig av en bild ur boken!


Världens bästa mamma

Vad hade jag gjort utan dig??? <3 och pappa!!


Choklad cupcake med hasselnötter

Blev så uttråkad när jag kom hem och full med energi i kroppen som behövdes göras slut på. Hade också ägg i kylen som jag behövde bli av med. Så jag slängde ihop några cupcakes. Efter halva tiden i ugnen slängde jag över lite hackade hasselnötter. Jag körde lite på känn. Tanken är att dom ska vara lite kladdiga i :) vet inte vad jag ska kalla dom? Sticky chocolate cupcake? Hazelcups? Ehhhh skit samma! Här har ni en bild på min choklad cupcake med hasselnötter och florsocker på! Hoppas den är god, har inte smakat dom än ;)

Smaka först, bjud sen. Min grundregel ;)


Lagom sur

Sitter i bilen i väntan på pappa. Någonstans inne på Ica maxi tappade vi bort varandra. Och inte svarar han i luren heller.... :P


Saknar mitt brorsbarn

Åh lilla Della <3 världens sötaste tjej! Att man kan känna sånn kärlek för någon man endast träffat ett få tal gånger!! Saknar henne nu. Vill sniffa bebis :) Guf vad faster ska skämma bort dig!! ;)




Endorfinerna sprudlar

Idag är en sånn där dag jag bara känner att jag nästan älskar livet! Notera nästan. Jag vågar knappt sägat/skrivat för jag är så rädd att det ska försvinna! Den där känslan, av lycka.
 
Idag är en bra dag! Jag har varit på praktiken, hälsat på "mina kollegor" och fått en rundtur i byggnaden. Har varit så nervös för detta men nu är det värsta över! Och det gick bra! De var så snälla och trevliga! Där ska jag nog trivas bra de kommande 5 veckorna! Imorgon börjar allvaret. Ska jobba mellan 15-21 och det är jag inte heller speciellt nenrvös över. Fan klarade jag av hemtjänsten förra terminen så klarar jag detta, äldreboende känns ju som rena rama barnleken om man jämnför med hemtjänst.
 
Sen åkte jag hem och svirade om till träningskläder. Cykla ner till world class och körde ett hårt pass! Kändes riktigt bra att känna svetten rinna och hjärtat pumpa! Jag mår så bra av att träna, det ger mig så mycket mer än motion. Den helar mig.
 
Nu sitter jag iallafall hemma, har precis druckit min proteinshake. Ska hoppa in i duschen strax och förbereda middagen. Lite senare ska jag också åka och handla med pappa också. Jag älskar att handla. Handla allt! Jag älskar att gå inne på öb och handla skräp t.o.m. Shoppa gör mig också lycklig. Så den som säger att pengar inte gör en lycklig, kanske inte ljuger, men det gör dig iaf lyckligare ;)
 
Ännu en sak som gör denna dag så bra: Idag kollade jag mitt konto och ser att jag fått in mina stipendiepengar som jag ansökte om förra terminen! Bara det känns coolt. Jag vet ju inte hur många som får stependiet men att jag var en av dom känns mycket bra! 2000 kronor rikare!
 

Frosting

 
Vill du gardnera dina rainbow cupcakes rekommenderar jag denna frosting.
Enkel sats.
Du behöver:
60 gram mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
100 gram philadelphiaost
En skvätt citronsaft
Valfri karamell färg
Ev strössel
 
OBS JAG GÖR ALLTID DUBBELSATS!
 
Blanda ihop alla ingredienser, elvisp är till att föredra. Färga den i valfri färg. Spritsa sedan ut frostingen på dina cupcakes. Har du ingen sprits går det att bre på med tex en smörkniv. Garnera med strössel.

Rainbow cupcakes recept!

Cirka 12 cupcakes
Du behöver:
3 ägg
2½ dl strösocker
2 tsk vaniljsocker
100 gram smör
1 dl mjölk
3½ dl mjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 skvätt citronsaft
Röd, grön, blå och gul hushållsfärg (karamellfärg)
 
Börja med att sätta ugnen på 175 grader. smält sedan smöret på spisen eller i mikron. Jag gör det på spisen i en kastrull. Vispa sedan ihop ägg, socker och vaniljsocker tills det är poröst (nästan vitt och fluffigt/luftigt). Blanda ner det smälta smöret och mjölken. Blanda igen. Blanda sedan ner mjöl, bakpulver, salt och citronsaft.
 
Häll sedan smeten i fyra mindre skålar. Häll i varsin karamell färg i skålarna. OBS! Krävs endast få droppar! Blanda till ni får önskad färg.
 
Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Muffinsplåten är viktig för att få en fint resultat. Utan plåten så växer muffisen istället på bredden och "smälter ut". Med muffinsformen får muffinsen stadga och växer uppåt!
 
Sen börjar pillet. Använd en sked till varje smet. Lägg tex blå i botten (se till att en hel
yta täcks). Lägg sedan grönt, gult och rosa. Pappersformen ska fyllas till 2 tredjedelar.
 
Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Är du osäker om de är klara? Stick ner en potatissticka, den skall inte bli kladdig!
 
 
 
 
Recept på frosting kommer i ett annat inlägg. Lycka till!

God morgon!

Ska strax röra mig mot praktiken. Planerar att ta bussen så hoppas inte ångesten kommer och bråkar. För då vet jag inte vad jag gör. Tror jag bar ska få schema etc idag så lär va hemma skapligt :)

Titta in senare, då kommer det en inlägg om hur man gör rainbow cupcakes :)


Två kapitel senare

Och sömnen kallar. Imorgon ska jag till min praktikplats och få schema och annan sorts info. Önska mig lycka till! Godnatt :)


Zebraflickan

Säger farväl av Ann heberlein och påbörjar en ny bok. Zebraflickan av Sofia Åkerman. Hittills är den hur bra som helst!


Kinagryta del 3

Serveras med ris! Mums! 
 


Kinagryta del 2

Bloggappen vägrar att samarbeta med mig. Får se om jag får upp någon bild! :)


Kinagryta del 1

Har precis lagat en stor kinagryta som snart ska avnjutas. Sedan ska resten frysas in i matlådor. Smidigt och bra.

Denna rätt är så enkel att göra plus att det är super gott. Godare än kinesernas ;)

Du behöver: kyckling, 2 burkar bambuskott,1 röd paprika,2 stora morötter, 2 gullök, 2 vitlök, 2 kycklingbuljong, vitpeppar och mushroom soya.

(champinjoner, vattenkastanjer och minimajs funkar också!)

Wooka grönsakerna för sig tills fin färg, stek sedan kycklingen gyllenbrun. Blanda ner allt och tillsätt vatten, buljong och soya. Krydda efter smak. Låt puttra till riset är färdigt! Voila! :)


Fixar dag

Pappa och jag har hållt på hela förmiddagen och borrat och skruvat diverse grejer. Nu ska jag ut en snabbis med lennox sen ta en snabb dusch innan pappa och familjs. Kommer hit på lite fika. De är nog rätt sugna på mina rainbow cupcakes ;)

Titta vad fint set blev när jag fick upp mina nya lampor över sängen!! :)


Ord

Låter bilderna tala för sig själv. Har ett kapitel kvar i boken nu, det sparar jag tills imorgon :) sen ska jag börja läsa zebraflickan. Godnatt :)


Kakor och mjölk

Blev ett gäng kakor också. Med hackad mörkchoklad och hasselnötter i. Till det avnjuter jag ett kallt glas mjölk! :)


Resultatet

Såhär ser cupcaksen ut! Helt klart nöjd för att vara första gången! Vad tycker ni? Vill ni ha receptet? :)


Bakemood on

Kan.inte.sluta.när.jag.väl.har.börjat!!! Någon som har en gissning om vad detta ska bli? :)


Regnbågs cupcakes

Det känns i hela kroppen att jag legat för länge. Jag har sånn energi idag. Även fast jag bara ätit en kexchoklad (det enda jag lyckats få i mig)

När jag kom in från promenaden ställde jag mig och förberedde långkok. Det blir nog dillkött igen. Har bara en låda kvar av det i frysen och på måndag börjar jag ju jobba/praktisera så då är det ju bra att ha. Sen ställde jag mig och började baka cupcakes och nu väntar jag på att mina rainbow cupcakes ska bli klara. De är nog klara när som. Det var pilligt som satan! Men kul! Älskar att baka! Länge sen jag gjorde det nu :)



Regn och rusk

Humöret blir ju inte direkt på topp av detta väder heller. Fy så tråkigt :( jag och lennox ligger och myser i väntan på en liten lucka i regnet. Fast enligt klart.se så ska det regna helda dagen lång.... Tråkigt. Lennox vägrar nämligen gå ut när det regnar. Och jag som nyss kände att jag ville dra till gymmet, det går ju inte heller nu. Vill ju inte komma dit helt dyngsur. Då blir jag väl sjuk igen råga på allt!


Lyckan

Ännu en bild tagen ur hennes bok.


Jag vill inte dö

Jag vill bara inte leva. En mycket gripande bok av Ann heberlein. Rekommenderas att läsa!


En helt okej dag

Jag lyckades iallafall gå ut idag. Var och handlade på maxi med mamma. Fyllde på kylskåpet. Det va på tiden. Dags att göra och frysa in nya matlådor till nästa down period...

Hämtade hem lennox idag. Min älskade bebis. Vi ligger i soffan och myser. Han är så bortskämd min prins. Så fort man slutar klia honom på magen så börjar han grymta/morra :) då är det bara att fortsätta tills han blir nöjd. Min kille!

Hoppas på en roligare dag imorgon. Vill klä upp mig och sminka mig!!!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3898443/images/2012/pic_505cba0e9606ee776d1d5ffc.jpg" class="image">


Känner mig helt tom

Finns inget mer att skriva idag. Känner mig helt tom. Tom på ord. Tom i huvudet. Tom i hjärtat. Jag kan inte ens gråta. Har sovit fram och tillbaka hela dagen, ätit potatismos och ketchup till middag, läst i min bok och kollat på tv.

Jag saknar min bebis, men han har det bättre hemma hos mamma när jag mår såhär. Där kan han leka med de andra hundarna och få massa kärlek från min familj! Sätter alltid hans välmående i första hand!

Imorgon känns som om det kommer bli en bra dag! Jag hoppas det. Jag tycker jag är värd det, vi kan väl hålla tummarna tillsammans? Kram och Godnatt.


Oförmågan att leva ett normalt liv

Det är inte vanlig ångest jag lever med, ni vet sådan ångest som vem som helst kan drabbas av. Det är den förlamande sorten, sorten som räknas som en sjukdom, sorten som gör mig oförmögen att leva ett normalt liv. Oförmögen att åka spårvagn, prata högt, ringa telefonsamtal och den där ångesten som bara kommer, utan orsak. Det är ingen vanlig ångest jag har. Det är en sjukdom.
 
Samma med depressionen jag lider av. Alla har väl perioder där de mår dåligt. Men jag har inga sådana perioder. Jag mår alltid dåligt, jag är alltid ledsen. Jag har bara dagar då jag är bättre på att dölja det. Jag har en kronisk depression, som jag med all säkerhet aldrig kommer bli av med. En depression som gör att jag inte kan leva ett normalt liv.
 
Min sociala fobi hindrar mig från att gå på stan eller ta spårvagnen. Min sociala fobi hindrar mihg från att gå på fester eller hälsa på folk jag inte känner. Min sociala fobi gör att det dryper svett från mig för jag hela tiden går på spänn och är nervös. Tydligen ska detta gå att jobba med, men efter 3 år har vi fortfarande inte kommit någonstans. Min sociala fobi gör mig oförmögen att leva ett normalt liv.
 
Min senaste diagnos, som ligger mycket tid och engagemang bakom. Timmar av intervjuer av min psykolog. Han kom fram till att jag lider av något som heter "fobisk personlighetsstörning" eller "undvikande personlighetsstörning". Det låter lite värre än vad det är. Men det betyder i princip att jag har ett genomgående mönster av social hämning, låg självkänsla, känslor av otillräcklighet och känslighet för negativa omdömen. Det står också om man slår upp det - personer med denna sorts personlighetsstörning ser sig ofta som socialt odugliga eller inte socialt tilltalande och undviker social kontakt av rädsla för att bli förlöjligad. Också denna sjukdom ska kunna gå att jobba med, men hittils har jag inte sett några resultat. Denna sjukdom gör mig oförmogen att leva ett normalt liv.
 
Sen har vi smärtproblematiken, som de tror är anledningen till att jag hamnade i detta träsk från början. Sedan jag var några år gammal har jag levt med reumatism. Barnreumatism om jag ska vara korrekt. Det är en ledsjukdom kort och gott. Som gör att jag får ont i lederna vid minsta ansträgning. Jag är uppväxt med handledsskydd, special bestick, special kniv, special osthyvel. Special special special. Allt för att underlätta min vardag för jag alltid hade så ont. Jag har med andra ord blivit ganska tålig. Jag är uppväxt med smärta. Jag har blivit ganska van. Klagar inte i onödan. Barnreumatism säger de ska växa bort med åren, tyvärr har jag inte fått uppleva det än. Min reumatism gör mig oförmögen att leva ett normalt liv.
 
För något år sen sökte jag läkare för jag började få ont i mer delar av kroppen än bara lederna. Min läkare kom fram till att jag antagligen lider av fibromyalgi (som också min mamma gör) Det är främst smärta i muskler, som kan leda till inflammationer. Jag har ofta inflammationer runt skulderbladen. Personer med fibro lever med ständig smärta, ofta sömnstörningar och känner sig ständigt trötta - aldrig utvilade. Det finns ingen erkänd medicin mot fibro. Men vissa mediciner har visat sig ha effekt. Jag fick en sådan utskriven. Jag äter 6 tabletter innan läggdags. Jag märker viss skillnad. Jag är inte smärtfri på långa vägar, men jag märker, att när jag inte äter den, så är smärtan mer påfrestande. Min fibro gör mig oförmögen att leva ett normalt liv.
 
När jag ändå är igång kan jag ju nämna min diskförskjutning i käken. Det betyder att jag vissa dagar inte kan öppna munnen alls. Jag kan inte äta för käkarna har låst sig. Käkarna spänner och ömmar varje dag och ger mig kronisk huvudvärk. Det var flera år sedan jag inte hade huvudvärk. Även detta går inte göra någonting åt. Jag är utdömd for life. Jag får helt enkelt leva med det. Jag får inte tugga tuggummi eller äta äpple. 2 saker som förvärrar mitt tillstånd.
 
Så ursäkta mig om jag är bitter, ursäkta mig om jag tycker livet är orättvist.
 
 

Huvudet spränger

Och magen skriker efter mat. Tur att jag har matlådor frusna. Behövde bara skala potatis och värma på dillköttet på spisen. Disken har jag tagit tag i också. Helt fantastiskt! Då gick inte hela dagen till spillo iallafall. Jag hann ju iaf diska. FML.

Känner mig väldigt bitter idag. Känner hur allt är så orättvist. Hur gör ni för att leva? Varför kan jag inte också va normal? Varför är mina journaler fulla av problem och sjukdomstillstånd? Varför kan jag inte få vara frisk som du?




Mitt i allt elände

Tittar jag upp, och ser dig. Min älskade prins. Vad vore jag utan dig? Vad vore livet utan dig? Vart hade jag befunnit mig i livet utan dig?

Dina vackra ögon som tittar på mig. Vädjar att inte va ledsen. Du som alltid kryper upp i mitt knä och pussar och myser med mig. Jag kan se att du älskar mig. Men frågan är om du förstår hur mycket jag egentligen älskar dig!

För mig är du allt.


Så trött på att gråta

Men det verkar vara det enda jag kan. Ångesten pulserar så det känns i öronen. Blöta kinder. Läpparna smakar salt. Ja ni vet hur det är.

Jag är så trött. Ligger och vaggar mig själv i soffan. Lejon kungen är precis slut. Fan vilken film. Fan vilken musik. Fan vad allt var så mycket bättre förr.


Vill inte gå upp

Ligger i sängen. Helst av allt skulle jag vilja dra täcket över huvudet men jag har en liten kille som kollar frågande på mig. Det är dags att gå ut med lennox. Huvudet bankar och tårarna är inte långt ifrån. Vill inte gå upp. Vill inte vill inte vill inte!

Jag som hade tänkt att träna idag. Mitt älskade world class. Min fristad. Men det lutar mer åt att gå till Ica och köpa kladdkaka och tjuta till lejonkungen i soffan med neddragna persienner. Fan vad trött jag är på mig själv......


Tio röda rosor

Och ett kärleksbrev i brevlådan duger inte. Förlåt mitt hjärta. Det finns ingenting du kan göra längre. Du har haft ett år på dig. Förlåt mitt hjärta. Men jag vill gå vidare utan dig.




https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3898443/images/2012/pic_5058d811ddf2b3406a000b11.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3898443/images/2012/pic_5058d811ddf2b3406a000b11.jpg" class="image">


Sluta dröm om det ljuva livet,

vi kommer aldrig vara med om det. Och det handlar inte längre om att överleva utan fundera ut hur man lättast undviker att andas. Det finns inget här längre som känns på riktigt. Det gör så jävla ont att andas att jag ibland håller andan lite extra länge. Kippar efter luft. Tänker vad fan styr jag med? Det gör så jävla ont att falla att jag helst av allt säger upp mig från mitt eget liv så jag slipper mer blåmärken.
 
 
Vi är som djävulen och ängeln. Din uppgift är att krossa hjärtat på rutin, min - att efter allt, endå stå där med gråten i halsen och förlåta om och om och om igen.......

Jag skrev en jävla bok om dig

Var nere i förrådet en sväng förut. Hittade boken jag gjorde till dig. Med kärleksförklaringar och dikter från 2007. Har glömt bort hur olyckligt kär jag faktiskt var i dig tills jag fick dig.

Jag sitter och läser den här jävla boken och inser att ingenting är förändrat. Jag är fast i 2007.


Regn

Fy fan vilket vädersäger jag bara! Usch inget kul att vara hundägare idag ;)


Kort och gott

Sammanfattning av dagen: frukost och plugg med Mickis och Melissa. Träning. Salta läppar. En känsla av att vilka slita ut hjärtat. Tvättstuga. Biblioteket med pappa. Oändliga tårar. Plugg. Godis. Lättnad. Godnatt!


Finner ingen rubrik

Efter två så personliga och djupa inlägg finner jag nu ingen rubrik. Jag har gråtit så mycket idag så att när jag träffa pappa undra han om jag hade blivit sjuk igen. Ja svarade ja och vände bort blicken.

Det värsta att må dåligt själv är att se hur ens mamma och pappa går sönder inifrån och ut. 9 av 10 gånger berättar jag inte ens när jag mår dåligt. Och en sånn dag var denna. Hatar att se min pappa plågas av att inte kunna ta bort min smärta. Och likaså mamma givetvis. Det gör ont i mig att se dom lida för min skull. Allt blir som en jävla ond cirkel. Jag hatar det. Känner endå en sådan stor tacksamhet att jag faktiskt har sånt stöd och förståelse i min familj. Det är många som inte har det. Och även mina vänner ska tilläggas. Wow! All kärlek till dem!


Jag klarar inte av att bli besviken mer

Jag klarar inte av smaken av tårar längre
Jag klarar inte av känslan att inte vilja leva
Jag klarar inte av känslan av att vilja dö
Jag klarar inte av smärtan i hjärtat längre
Jag klarar snart inte av att hålla skriken inne
 
Detta destruktiva beteénde som växer inom mig för varje dag skrämmer mig. Är det normalt att behöva avleda smärtan på annat sätt för att hjärtat gör så ont?
 
Jag kan inte se på mig själv utan att äcklas. De svarta ringarna under ögonen. De svullna ögonlocken av all gråt. De extrakilona jag lagt på mig av allt jävla skit jag har smällt i mig i frustration och bestraffning. Jag hatar alla ärr på min handleden. Jag hatar mig själv. Men dig älskar jag. Ska det va så?
 
 
 
 

September

Jag insåg just att det var september. Har inte riktigt tänkt på det än. Ett år sen som jag bestämde mig för att göra slut med mannen jag trodde jag skulle gifta mig med, skaffa barn, hus och bil. Det gör ont att tänka på att det är september. Den 25te september skulle vi firat 3 år. Vi hann inte ens fira 2. Men minns ändå den 25te september 2011. Jag fick den finaste tavlan av C. En förstoring på Lennox.
 
Ett år har gått och även fast vi idag bor i två olika hem står vi fortfarande och trampar på samma ställe. Jag tog mina grejer och drog i november 2011. Under dessa tio månader har du aldrig bett mig komma hem. Jag har gett dig så många chanser att visa framfötterna, att visa att du har förändrats men ingenting händer. Ett år har gått och vi står fortfarande och trampar på samma ställe.
 
Jag är trött på att inte kunna definera vad vi är.
Jag är trött på att ge dig mer chanser.
Jag är trött på att vara ledsen.
Jag är trött på att vara hjärtekrossad.
Jag är trött på att du aldrig håller vad du lovar.
Jag är trött på att gå och bära på dina hemligheter.
Jag är trött på att dina hemligheter får mig att se dum ut.
Jag är trött påå dig.
Jag är trött på livet.
 
Mitt hjärta skriker efter dig men jag kan inte ge mig. Kan du inte ge mig vad jag behöver så kan jag inte va med dig. Jag minns än idag hur sjuk jag var under tiden vi bodde ihop. Du gjorde mig sjuk! Det låter så hårt men du hade ingen förståelse, du tröck bara ner mig, fick mig att må ännu sämre. Det är sanningen. Du säger att du vill förändras men ingenting händer ju! Jag har funderat mycket och länge och nu får det vara nog!
 
Jag älskar dig och du älskar mig. Men jag är värd bättre. Och kanske du också. Jag kunde inte ge dig vad du behövde när jag var som sjukast. Och jag är jätte ledsen för det. Vi båda har gjort misstag. Jag sa till dig gång på gång att jag kommer flytta om du inte förändrar dig. Du trodde mig inte. Du tog mig förgivet. Jag flyttade och kommer du ihpg vad du sa? "Ja Alle, jag tog dig förgivet, jag trodde du inte skulle flytta!"
 
Men redan där, I november var det försent. Ett år har gått och det är försent nu. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag vill bara leva mitt liv ifred. Jag vill inte gråta mer.

Sängkläder

Jag är nog lite extrem gällande sängkläder. Jag älskar att köpa sängkläder! Eller rättare sagt fynda sängkläder! Billiga söta bomulls påslakan. Haha ni skulle sett blicken min vän gav mig när jag sa "jag älskar påslakan" haha.

Idag har jag bytt sängkläder, gör det cirka 1 gång i veckan. Vet inte vad rekommendationen är, men hellre för rena än för lortiga!! Tänk på det om ni har dålig hy. Det kan va att ni inte byter påslakan och handukar så ofta. Sen har jag en liten gris med lortiga tassar som sover i sängen också så det bidrar ju till också att man måste byta ofta :)

Nu har jag precis krupit ner i min nybäddade säng. Älskar den känslan! Klockan ringer 09 imorgon!


Perfekt söndag

Sovmorgon, god frukost, soffhäng, middag med familjen, gos med Della, gos med djuren <3 kan nog inte bli bättre!! Saknar dock min bebis som sover hos mamma inatt!!

Imorgon kommer tjejerna från klassen hit. Jag ska bjuda på frukost och så blir det plugg! Kul =)


Världens sötaste tjej

Adela <3


Middag

Nu blir det middag hos familjen! Så mysigt att få träffa min brorsdotter igen! Världens sötaste lilla bebis. Bjuder på några egopics tjohej


En bild säger mer än tusen ord..

Två säger ännu mer =) Enjoy!


Känner mig inte riktigt redo

Vill så gärna gå till gymmet och känna svetten rinna och pulsen öka. Känns hur ångesten försvinner hur kroppen och hur endorfinerna sprutar!

Men har ju varit förkyld ett tag och känner mig inte riktigt redo än. Känns som det fortfarande är något längst ner i halsen och näsan rinner lite titt som tätt.

Istället blev det en promenad med lennox och frukost framför tvn. Sen blir det middag med la familia :)


Invigda

Och som är så sköna!! Känns som man nästan svävar i dom!! Blev sugen på ett till par nu, men fan studentplånboken säger ifrån :(


Skönt promenad väder idag

Tyckte både jag och lennox så vi kom in från en långpromenad för ett tag sen :) får se vart denna lördag leder oss...


Lördag

Lördag morgon spenderades i sängen med bebis. Han ville ligga imellan mina ben. Så himla söt! Mammas sötis pojke <3


Åh mina fina skor

Det va skorna!! Och de var så fina!! 650 kronor från jfr!! :)


Nu är dom här!!

Nu har mina flatforms kommit!! Kan hämta ut dem kl 16. Hoppas dom sitter som smäck! Väntat på dem flera veckor nu!!


Älskar mitt lilla busfrö

Han gör livet värt att leva <3


Jag vaknar upp i ett kolsvart rum

Tänker att klockan måste vara mitt i natten! Kollar på kl och ser att den bara är 20.00. Hösten är här. Det är ett faktum. Kan inte hjälpa att känna oro för hösten och vintern då jag både blir mer deprimerad och får ondare i kroppen!

Jag behöver ljus och värme!!!


Om jag säger såhär

Skulle hellre hugga mig själv med en penna i skuldran och känna den smärtan hellre än den jag har nu. Japp, det är sant! Och tror febern är påväg tillbaka också....

Tur att jag har min bebis



Smärtan är olidlig

Den smärta som sitter vid skuldran idag är obeskrivlig. Jag kan verkligen inte beskriva det. Så jag försökte måla en bild. Jag har tryckt i mig så mycket läkemedel som går, men ingenting hjälper. Det bara strålar ut smärta i armen, ryggen, nacken, huvudet. Snacka om att döda mig långsamt..
 
Inte min rygg, och nja kanske inte så bra skills i paint. Men nu kanske ni har liiite mer förståelse..
 

Dagens

Klockan ringde väldigt tidigt imorse. Lennox tittade konstigt på mig när jag gick upp, något i stil med "är du inte klok mamma, vi har ju knappt hunnit sova!" Men kl 7 var jag uppeoch styrde sen gick jag långpromenad med mr latmask. Skola idag mellan 9-11 cirka sen har jag suttit hemma och pluggat. Psykiatri, finns det något mer intressant?? :D


Gårdagens middag

Jag tog mig i kragen och ställde mig och diska sen lagade jag mat. Nu sitter jag här helt proppmätt. Men funderar endå på att äta mer. Så typiskt mig. Men det är ju såååå gott! Inte för att låta självgod men fan vad duktig jag är på att laga mat ;)

Någon som vill ha receptet?

(Det här har jag försökt att posta enda sen igår. Jävla bloggapp!)


Orkar inte laga mat

Även fast jag är så himla sugen! Har ju dillkött i kylen som jag förberedde igår. Så det är bara att göra sås och koka potatis. Men för att göra det så måste jag diska då potatiskastrullen är i disken.

Så himla trött!! Och bara ätit skräp idag i form av kakor. Jag ääääälskar mariekex :) drack en shake förut för att få i mig lite nyttigheter. Dessa brukar jag dricka som mellanmål, typ i skolan. Tycker dom är jätte goda :)


Sons of anarchy

Min man är tillbaka!! Eller mina män är tillbaka! Säsongs premiär av SOA säsong 5. Bästa serien! Ni som inte sett den borde se den!


Ligger fortfarande i sängen

Men känner mig redan mycket bättre! Febern är knappt befintlig längre och huvudet och halsen är också bättre. Denna dag kommer gå i lugnets tecken men sällskap av min bebis. Men imorgon blir det heldag i skolan sen en dejt med lina! <3

Ser ut att vara riktigt skönt väder ute idag... Ska försöka gå en långpromenad lite senare idag. Bebis har ju inte ens kommit hit än, han spenderade natten hos mamma inatt. Så först när han kommer ska vi pussas och kramas en massa!!!



Man vet att något är fel

När man bölar 10 gånger till Disney filmen skönheten och odjuret. Antar att det behövde komma ut. Känner mig fortfarande ganska nedstämd och sen med tanke på febern tänkte jag försöka sova lite. Huvudet spränger dessutom ännu mer nu eftersom jag gråtit så mycket.

Nu ska jag trycka i mig några panodil!


Uttråkad

Bjussar på två bilder. En från tidigare i skolan och en jag tog nyss. Nedbäddad i soffan... :( tycker en aning synd om mig skälv, men set får man göra va?



Trött och febrig

Fick avboka fikan med lina idag. Mår jätte dåligt, så ska bädda ber mig i soffan nu. Passar på att puttra dillkött när jag endå bara är hemma och degar.. Mm vad gott!! En av mina favoriträtter :)



Vill dra täcket över huvudet

Huvud spränger, halsen kliar, å gesten gör sig påmind. Vill bara dra täcket över huvudet idag. Och det var såå nära att jag gjorde det. Sen tänkte jag Nae fan Alexandra, detta leder bara till mer ångest. Så nu sitter jag här, påklädd, sminkad, hunden är rastad och snart åker jag till skolan för en etik lektion.

Efter skolan ska jag träffa lina på en fika!! :D


Säger tack för idag

Känner mig inte alls kry... Huvudet spränger och halsen kliar. Har laddat upp med nötter, chips och dipp! Det får man unna sig när det händer så sällan. Minns inte ens sist jag åt chips, så många månader sen är det. Till det blir det ISvatten och en och annan halstablett. Det ska nog göra bot på det! Skola imorgon och det vill jag ju inte missa!!

Nu är det bara sällskapet som fattas sen startar jag filmen. Tack och Godnatt! :)



Behöver en manikyr

Men att vara student är inte alltid så glammigt :) man måste hålla hårt i pengarna och vända på varenda krona.. Så man tager vad man haver :)



Jag har fått paket

Och jag har ingen aning om vad det är! Kan det vara mina flatforms? Nae jag tror inte det. Får vänta till klockan fyra innan jag kan hämta ut det. Varför? Det stod så på lappen...



Tradera

Något som betyder väldigt mycket för mig är mina hörlurar. När jag ska gymma, åka spårvagn, eller gå själv på stan. Alla dessa moment ger mig sådan ångest, men med hörlurar i öronen kan jag koppla bort det och på så sätt övervinna min ångest. Mitt mål är ju givetvis att en dag kunna gå till gymmet utan hörlurar. Men en dag i taget :)

Klickade hem två nya set från tradera. Splitter nya såklart! Tror allt som allt gick på 80 spänn. Inte illa kan jag tycka. Mina nuvarande har nämligen gjort sitt. Tror svetten har förstört dem haha. Iallafall! In på tradera och köp lurar, mycket billigare.



Gymmet

Vi slutade lite tidigare idag så jag valde att gå till gymmet "en sväng". Idag pratade vi lite om något som heter salutogent synsätt vilket förklarar hälsa och vad som främjar den. Tex träning. Dock nämde min lärare att man istället kunde bli beroende av det, vilket gav mig en tankeställare. Men vad fan. Mår jag bra av det så fine, kalla mig beroende!

Nu sitter jag här i vanlig ordning och dricker min proteindrink och eftersom sen är lunchtider nu också skar jag en banan och åt med mjölk! Gott!



Dagens

Bård och omsorgsarbete 2 idag mellan 9-12. På onsdag kommer jag förhoppningsvis få reda på var jag ska ha min praktik. Lite nervös men det blir nog bra.

Skulle egentligen till psykologen idag men jag avbokade det. Känner varken lust eller ork till det idag. Har massor skolarbete etc att göra också.

Såhär ser jag ut idag. Tjingeling



Dagens sista

Snart dags att krypa ner i sängen tror jag minsann! Min nybäddade säng! Blir dock omt utan min bebis som spenderar natten hos mamma. Går skolan mellan 9-12 imorgon sen ska jag direkt upp till psyk och träffa min psykologen. Ja, du läste rätt. Psyyyyyyyyk... Brrr vad läskigt. Vet ni vilka som går dit? Helt vanliga människor med helt vanliga problem :) Nästan iallafall. Godnatt!
 
 
 

Jag är inte rädd för kolhydrater

Men jag tror och tycker att allt ska ätas i rimliga former! :) och gärna fullkorn!! Det här svängde jag ihop medans pastan kokade! Kyckling, matlagningsgrädde, tomatpuré, vitpeppar, svartpeppar och salt. Super gott och jätte enkelt. Basilika skulle nog inte heller va helt fel till! :)


Då laddar vi om

Precis hemkommen. Sitter och dricker min protein drink. Fyller på med lite ny energi för nu ska kvällen spenderas i tvättstugan! Inget mig emot :) ta aldrig saker förgivet, inte ens som dessa vardagssysslor!! Endel är faktiskt så sjuka att dem inte kan ta hand om set själv.

Förresten mycket stolt över min insats idag på gymmet! 6 km på crossen ala intervall sen körde jag både lår, ben, rumpa, rygg, biceps, triceps och mage. Oj oj!! Va så ivrig kunde inte häjda mig själv :D



Uppdatering direkt från gymmet

Gissa vem som vann idag! Haha fuck you svarta ängel



Nybäddad säng

Precis som rubriken lyder, nybäddad säng. Det måste vara en av de bästa känslorna! Älskar och krypa ner i en nybäddad säng. Och ja visst. Jag var så illa tvungen att byta endå med tanke på allt jävla skit kudden fick ta igår. Det var nog både tårar, saliv och så lite snor på det.


Celsius

Jag är ett riktigt fan av celsius. Och apelsin och vilda bär smakar fantastiskt gott! Idag testade jag dock denna, inget av rekommendera. Om man inte gillar smaken av avslagen coca cola!



Mys frukost

Färska frallor och massa goda pålägg. Kaffe och mjölk.. Och sen väntas wienerbröd. Hoppas denna dag blir bättre!!


Dagens sanning

Jag vaknade nyss. Somnade förut av utmattning. Gråtit hela förmiddagen idag. Jag orkar inte mer. Vill inte.


Krig i mitt huvud

Jag vaknar, känner hur halsen ömmar! Tänker yes, nu har jag en anledning till att sitta inne och äta och tycka synd om mig själv.
 
Jag tar en halstablett och går ut med lennox. Känner hur smärtan i halsen börjar avta. Börjar dividera med mig själv i huvudet. Det är som ett krig där inne. Gott mot ont. Ena halvan vill gå och träna, äta nyttigt och må bra. Den andra halvan vill straffa mig, straffa min kropp.
 
Gissa vem som vann?
 
 
 

Inlägg direkt från sängen

Vet inte om detta kommer komma fram, då det strulat förr med appen. Men det lär väl märkas imorgon om inte annat.

Nu har jag varit ute nattrondan med min bebis så nu ligger han bredvid mig i sängen och sussar sött! Att man kan älska någon så mycket! Det är helt sjukt! Jag har nu haft dig i 4 år och jag har sett dig växa upp med stolthet. Jag älskar hur du kommer och kryper upp i mitt knä när jag är ledsen och pussar på mig. Undra vem som älskar vem mest! Vad hade jag varit utan dig min älskade vän? För mig är du allt! Ett liv utan dig skulle inte vara ett liv. Shit... Känner tårarna pressas fram, dags att avrunda. God natt allihopa! Låt oss alla hoppas på en bättre dag imorgon!


När ens egna ord inte räcker till

Some days I sit, starin' out the window, watchin' this world pass me by.
Sometimes I think there's nothin' to live for, I almost break down and cry.
Sometimes I think I'm crazy, i'm crazy, oh so crazy!
Why am I here, am I just wastin' my time?
But then I see my baby, suddenly I'm not crazy.
It all makes sense when I look into his eyes.

People make jokes, cause they don't understand me.
They just don't see my real side.
I act like shit don't phase me, inside it drives me crazy.
My insecurities could eat me alive.
But then I see my baby, suddenly I'm not crazy.
It all makes sense when I look into his eyes <3
 
 
Eminem - Hailies song
 




Tankar

Fan vad jag hatar mig själv. Fan vad jag äcklas av mig själv. Sitter ihopkrupen i soffan och tycker synd om mig själv för jag mår illa. Varför jag mår illa? Jag har kastat i mig två chokladmunkar och en kexchoklad på under 5 minuter.
 
Jag har mått dåligt nästan hela dagen idag, fan dagen som endå började ganska bra. Jag fick kämpa mig ut med Lennox vid fyra hugget, sen i slutet av promenaden blev jag super stressad för jag kände ur pulsen ökade och som om någon kramade om mitt hjärta. Ångesten hade ökat en nivå eller två kan man väl säga. Jag praktiskt taget drog hem Lennox dom sista meterna och sprang direkt till medicin skåpet. Vet inte varför jag envisas med dessa "ångestdämpade" mediciner då dem inte hjälper mig ett skvatt.
 
Jag tog en dusch, ett desperat försök att skölja bort hopplösheten som hade entrat. Det hjälpte inte. Jag gick och la mig och sov, i hopp om att vakna och må bra igen. Det hjälpte inte heller. Jag gick till ica och köpte så mycket skit så jag inte ens vågar skriva vad eller hur mycket. Jag skäms varje gång jag står i kassan. Undviker ögonkontakt. Tänker att dom tänker "vilket jävla fetto" jag försöker inbilla mig själv att jag ska ha ett kalas och att det inte alls är konstigt att handla såhär mycket sötsaker.
 
Väl hemma hinner jag knappt ta av mig skorna innan jag ätit upp en kexchoklad. Sedan två munkar. Nu sitter jag här och vill spy. Men ska ändå fortsätta äta. Varför? Varför gör jag såhär mot mig själv? Försöker jag straffa mig själv undermedvetet?
 
 

Proteindrink och rabattkod

Hemma från gymmet nu. En aning besviken på mig själv idag. Fibron gjorde sig påmind idag vilket gjorde att jag inte kunde prestera så mycket som jag brukar. Får för mig att jag alltid måste göra lika mycket som jag brukar, eller mer. Helst mer. Annars brukar ångesten hälsa på.
 
Nu ska jag dricka min proteindrink! Jag kör med ett proteinpulver som jag köpt på sportkost.se. Blandar det med hälften vatten och hälften mjölk! Super god!
 
Anger du koden plugghäst får du 10% rabatt och handlar du över 500 kr så bjuder de på frakten! Alltid något! Speciellt för en fattigstudent som mig. Shakern är även den från sportkost. Fin va? Rosa och söt :)

Ny dag, nya möjligheter!

Dagen startade som vanligt med pusskalas i sängen. Det måste ju vara en av dom bästa sätten att bli väckt på! Sen blev det en promenad med Lennox och nu sitter jag här och äter frukost samtidigt som jag skriver detta. Min favorit frukost och min enda frukost för den delen är finn crisps med smör och kalkon eller äggvita på! Till det mjölk och kaffe! Efter frukosten blir det lite vardagsysslor innan jag drar till gymmet! Känner för en riktigt ben-pass idag!!! :D
 

 

Instagram

Vill ni följa mig på instagram så heter jag ateriksson där. Där hittar ni allt mellan vardagsbilder, egopics och massa bilder på min hund Lennox!
 
 
 

Intressant fakta

Denna bild tog jag på en psykiatri lektion. Bilden är inte fejk. Det står "Stockholms läns idiotsanstalt 1884"
 
Även dessa två bilder är tagna på en psykiatri lektion. Därav kvaliteten. Första bilden, en reminder till en själv och alla andra som lider av panikattacker. Och andra bilden tycker jag är riktigt kloka ord. vi måste leva och göra misstag för att lära oss av dem!
 
Intressant fakta: Visste ni att psykisk sjuka människor inte hade samma rättigheter som "vanliga" människor förns 1995? 1995!

Psykakuten

Vill rekommendera en dokumentär vi såg idag på psykiatri lektionen. Några av er kanske sett den? Jag tror den sändes förra veckan.

Man får iallafall följa med bakom psykakutens stängda dörrar. Mycket intressant!

  http://urplay.se/170671

Ett nytt jag, en ny start, en ny blogg.

Ni som känner mig eller har följt mig via min andra blogg vet hur jag kämpat och fortfarande kämpar med mina djupa depressioner samt min ångest och sociala fobi. Men, det går framåt mina vänner, med mycket hängivenhet, beslutsamhet, stöttning, samtalskontakt, medicinering och TRÄNING!
 
Träning och psykisk (för att inte tala om fysisk) hälsa går ju hand i hand! Jag vill inte överdriva med träningen har nog räddat mitt liv! Nja inte bara kanske, men gud så mycket det har gjort för mig och gör för mig varje dag.
 
Mitt nya liv är här, jag ska bli frisk! Oftast ser jag ljuset i tunneln, inte alltid. Och jag tänker ett nytt jag = en ny blogg. Nu lägger vi det gamla bakom oss och fokuserar på nuet!!