Välkommen till verkligheten
Här kommer ni få följa min vardag samt vara delaktig i min kamp för hälsa och lycka.

Psykisk ohälsa

Vet inte om jag redan postat denna bild. Sånnafall postar jag den igen! Värt att tänka på! Godnatt! Hoppas att jag vaknar upp Imorrn och mår sjukt bra...


Då var man sjuk igen

Så jävla irriterande!! Hur fan ska jag kunna träna när jag alltid är sjuk? Suck vad trött jag blir...

Inte många knop här hemma. Vi har sovit mycket båda två, han känner väl av att morsan inte mår prima ;)

Har även sprungit i tvättstugan. Var så illa tvungen idag även fast jag inte kände att jag orkade. Lennox var med varje gång. Han gick lös med mig mellan portarna!! Och jag är så stolt!! Visst det handlar bara om några meter men ändå. Han går lös. Springer inte iväg. Lyder när jag säger vänta. Så otroligt duktig!!


Testar mitt tålamod

Idag har lennox varit uppe på bordet inte en!! Utan två gånger!!

Lilla sötiskorven har kommit undan med mycket i sina dagar men idag testade han mitt tålamod.

Hade dukat fram daimtårta och grädde som jag tänkte mysa med mig ner framför soffan eftersom jag inte mått så bra idag. Hade bara hunnit äta en liten but när jag lämnade rummet för att gå och tvätta händerna. När jag kommer tillbaka står lennox med huvudet i vispskålen på bordet. Det var bara att kasta hela skiten. Kanske lite tur i oturen! Slapp ju trycka i mig massa skit i ren desperation för att bota ångesten.

Sedan gick vi ut på promenad.. När vi kom in gick jag och tvätta händerna igen.. (ocd light? tvättmani?) hittar lennox åter igen på bordet, denna gång slicka han rent resterna från disken jag hade låtit stå... Hmm


Jag är inte redo

Jag är inte redo för hösten och vintern. Jag är inte redo för dessa mörka och deprimerande tider. Jag har inte hunnit bygga upp mina resurser.

Ångesten pumpar, tårarna är nära... Hur fan ska jag överleva denna vinter??

Ibland funderar jag på att ge upp. Låta mig falla. Låta dom sjukskriva nig igen. Låta dom lägga in mig på sjukhuset. För jag orkar oftast inte kämpa. Tur att jag är envis.. Annars hade jag inte stått här och snart vara en utbildad undersköterska. Jag klappar mig på axeln. Vet att jag överkommit så mycket, men ibland känns det så mycket enklare att bara ge upp...

 


Helgen kortfattad

Det är ju endå inte så mycket aktivitet här på helgerna så jag kände inte för att uppdatera..

I fredags kom tjejerna hit så drack vi lite innan vi gick ut på krogen. Va ett tag sen! Riktigt kul hade vi :)

Lördags mådde jag som jag förtjänade! Fy vad bakis jag var! Varvade mellan sängen och soffan hela dagen. Unnade mig pizza och cola. Det förtjänade jag efter alla kalorier jag brände på all dans på krogen ;)

Igår var jag så himla seg men lyckades ta mig i kragen. Cyklade till gymmet och spenderade 2 timmar där. Precis vad jag behövde!! Åkte sedan hem till familjen och gosade med Della som mamma va barnvakt åt <3

Perfekt helg!



Så mycket bättre

Rysningar i hela kroppen. Så klockren hon är, Miss Li!
 
 

Sotarmössa

Var i garnaffären förra veckan med mamma och valde garn till en mössa jag bad mamma göra! Idag fick jag den!

Min vinröda sotarmössa! Vet dock inte om jag passar i det? En vane sak kanske!! Visst är hon duktig min mamma :)


Ångesten ger inte med sig

Nu har jag gett det ett försök! Jag har varit på gymmet och försökt svetts ut ångesten. Det gick inte idag.

Nu ska jag dricka upp min proteindrink sen hoppar jag in i en dusch innan jag slänger mig i sängen.

Jag försökte iallafall...


Innan det sker

Haft en väldigt tuff dag idag. Jag har nog världens mest elakaste och negativa lärare.

Det känns som hon stampat och spottat på mig.

På hela vägen hem på spårvagnen kunde jag inte tänka på något annat än att jag var tvungen att avleda smärtan i hjärtat. Få ångesten att försvinna. Jag satt och tänkte hur gärna jag ville skada mig själv. Men då kom jag och tänka på vad det stod i boken jag precis läst "ring en vän, låt henne avleda dig". Så det gjorde jag. Och vet ni vad. Min bästa vän övertalade mig att gå till gymmet istället.

Denna dag är fortfarande förstörd. Men den enda fysiska smärta jag kommer få känna idag på sin höjd är smärtan i lilltån som jag orsakade igår.


Sista dagen

Usch när klockan ringde imorse trodde jag det var natt. Hatar denna mörka årstid!!!

Idag är det sista dagen på praktiken. Känns lite sorgligt. Men men skönt att kunna återgå till sina vanliga rutiner iallafall. Kl 10.00 kommer min lärare hit så ska vi ha ett litet avslutningsmöte och gå igenom målen :)


Smoking diamonds

 


Underlättar

Denna fantastiska dryck underlättar så mycket i min vardag. När jag inte klarar av att äta brukar en sånn hör glida ner hyffsat lätt :) plus i kanten att den smakar fantastiskt! Chokladsmaken iallafall!


Påväg till praktiken

Har inte mått bra idag.. Bara legat i soffan tills det va dags att hoppa på spårvagnen för att jobba några timmar. Knäppte en bild i farten.


Viktigt att skilja på det friska och sjuka

Min sjukdom, mitt monster, min inre tiger, min lucifer - brukar jag kalla för min svarta ängel. Jag har kommit till underfund med att det inte bara är jag som skiljer på min friska och sjuka sida. Att det inte bara är jag som har döpt mitt monster.

438 dagar sedan. Kan du bara försvinna ur mitt liv!!!



Jag hatar att må såhär

Men orkar inte göra någonting åt det. Varför ska det göra så ont? Jag vill bara skrika rakt ut, slå i väggarna eller lägga mig ner och dö.

Snälla rädda mig nån?


Sovmorgon

Vi tog sovmorgon här hemma... Nu ligger jag och kollar Facebook och instagram medans plutten snarkar vidare! Han vill verkligen inte gå upp än min lilla sömntuta!! Undra vart han fått det ifrån ;)


Andra boken

Då var andra boken av Sofia Åkerman utläst. Vet att jag tjatar men tycker alla borde läsa hennes böcker! Har precis börjat på den tredje som heter "slutstation rättspsyk" som handlar om kvinnor (som ej begått brott) som blir tvångsvårdade med de som dömts enligt LRV (lagen om rättspsykiatrisk vård vilket är en brottspåföljd. Den handlar om hur vårdare och myndigheter brukar sin makt.

Har hittills bara läst inledningen men den verkar hur bra som helst. Vill egentligen inte lägga ifrån mig boken men det är en dag imorgon också! Godnatt <3


Helt jävla slut

Efter jobbet åkte jag och hämta lennox. Fikade lite med syrran sen tog vi en promenad med hundarna. Gick hela vägen hem från klocket till kneippen och för lennox små ben blev det en bra lång promenad :)

Väl hemma la vi oss och vila i sängen. Var helt slut. Vaknade sedan upp i ett kol svart rum, tänkte shit hur länge har jag sovit nu!! Men klockan var visst bara 18.30. Hösten är verkligen här - och det är ett faktum! Längtar redan till se ljusa månaderna...


Allas lilla Della

Vår allas lilla Della! Hon är så söt =) helt underbar!! Ingen tvekan om att denna tjej kommer bli super bortskämd av sin farmor och sina fastrar ;)


Söndag morgon

På plats på jobbet igen. Zzzzzzz!! Vill bara sova.. Denna dag kommer bli så seg. Har tänkt att träna sen men får se hur det blir med det, halsen värker nämligen något otroligt... :(

Ahepp lite kaffe på det här då :)


Bara en tidsfråga

Känner hur jag kommer braka ihop vilken dag som helst. Det är bara en tidsfråga. Snart är 5 veckor praktik gjorda. Det har varit väldigt påfrestande både psykiskt och fyskiskt. Har pushat mig så hårt att jag bara behöver komma innanför dörren så börjar jag gråta.

Den där masken man sätter på sig. Som man bär hela dagen, så ingen får se hur man egentligen mår. Den masken börjar skava...

Jag är trött och ledsen. Vill inte mer, orkar inte mer. "Godnatt"


Lunch

Har precis ätit lunch. Tur att jag är själv i lunchrummet, annars hade jag väl inte klarat av att äta. Väljer ju att äta såhär sent av en anledning, för ingen har lunch såhär sent.

Så nu ligger jag i soffan, chillar.. Fick ont i magen av all mat.. Usch. Inte van :S


För att överleva



Kneg utan deg

Känns extra trist att jobba en hel helg utan att få ett öre betalt. Är så trött idag men det går väl över. Slutar 16 sen raka vägen hem och tvätta och städa. Måste en sväng och handla också....


Ingen bra dag

Jobbar kväll idag och sov ända till halv två.. Vaknade vid elva först... Kände mig inte kry och somnade om.

Nu sitter jag här på jobbet. Ångesten sitter så långt upp i halsen så jag skulle vilja gå och spy. Mitt huvud dunkar och mina ögon går i kors även fast jag sovit många timmar. Jag orkar inte mer.

Vill krypa ner under mitt täcke igen i min trygga säng.


Kom på mig själv

Ibland undrar jag om jag är dum i huvudet på riktigt...

Scenario: Har legat och läst i min bok ett bra tag. Känner en brännande smärta från tummen. Inser att jag suttit och repat fram och tillbaka med tumjäveln på sidorna i boken. Inser även att jag blodat ner boken. Snart. Jätte smart. Typiskt mig. Skapa så mycket smärta du bara kan på de mest kreativa sätten. En annan bra grej att han dra bort huden runt naglarna så det blir stora köttiga sår. Normalt.

Nu går jag och lägger mig! Orkar inte med mig själv mer. Ska drömma om min man. Inte Charlie hunnam. Utan jax. Jax Teller! Mhhhmmmm




Så underbart!!

Nyss hemkommen från gymmet.. Sitter i köket med min proteindrink. Ganska nöjd med detta pass! Sammanlagt 7km cardio sen massa gym!! Va där i 1,5 timme och det kändes så jävla bra så fort jag klev innan för dörren! :)


Lets go!

Nu sticker jag till gymmet! Har egentligen ingen lust idag men det är dom dagarna man ska släpa sig ditt ändå ;) no pain no gain


Denna bild gjorde min dag!

Love you <3 världens sötaste tjeja!! Faster saknar dig!


Jävla huvud

Tog med mig två tunnbröd och en redbull till praktiken idag. Tänkte att jag skulle äta mackorna till frukost. Men nu sitter jag här, utan att ha ätit. Stod vid kylen kollade på mackorna, kollade på alla andra, som hade händerna fulla med mackor och gröt och Gud vet vad det var.

Och ändå kan jag inte förmå mig att äta dom där jävla mackorna. Vill inte äta framför folk. Så jävla töntigt. Va fan är det för fel på mig??? Vet ju hur jävla sjukt det låter och jag vet ju att det bara är en fix idé. Men kan ändå inte äta :(

Dricker väl min redbull så länge...


För att känna kontroll



Vanlig fördom



Destination biblioteket

Blev bibban idag igen och låna "för att överleva" av Sofia Åkerman. Så nu ska jag krypa ner i sängen och läsa tills ögonen går i kors! Godnatt


Dålig hörsel?

Laddade ner en app som man kunde göra hörseltest med. Resultatet var chockande: jag hör tydligen helt normalt. Inte många som håller med om det hehe inklusive mig själv.

Nu vet man ju inte hur säker denna app är men men :) kul grej! Testa du med.


Möte

Har varit på möte idag med min lärare. Diskuterade lite då vi inte riktigt var överens om vad som skulle göras i praktiken. Men tillslut gick det bra. Vi kom fram till något som gjorde oss båda nöjda tror jag!

Ledig idag sen jobbar jag torsdag, fredag, lördag och söndag. Kul.....


De mörka åren

http://www.dn.se/livsstil/intervjuer/nu-berattar-hon-om-de-morka-aren
 
 

Sofia Åkerman talar om självskadebeteende

 
 
 
Jag har ju redan läst zebraflickan av Sofia Åkerman. Idag åkte jag till biblioteket för att låna hennes två andra böcker. Tyvärr var boken "för att överleva" utlånad. Det är den boken som handlar om självskadebeteende. Men jag lånade iallafall "slutstation rättpsyk" som handlar om tvångsvårdade kvinnor som inte dömts för brott.
 
På klippen här ovanför pratar hon lite om sin bok och lite om sig själv. Tycker det är väldigt intressant. Jag vet inte vad som är skillnaden på självskadebeteende och ett destruktivt beteende, men vitrockarna uppe på psyk säger iallafall att jag tänker destruktivt och agerar destruktivt. Att jag sätter mig själv i fara, med flit. Och så är det nog...
 
 
 

Någon borde ringa 112!!!

När inte ens sin egen favoritmat går ner, då är det fan illa!!! Lyckades iallafall få i mig lite. Tillsammans med detta.......


Livet har sina goda stunder

Unnar mig en öl dagen till ära. Eller egentligen så var det för jag var för snål för att kasta den. Den va helt geggig utanpå av tranbärsdryck som läckt ut. Så skura kylskåpet åkte jag på att göra också. Skål!


Hemma från gymmet

Har kastat mig i soffan nu efter en timme på gymmet. Har ju varit sjuk i flera veckor nu med förkylningar och UVI så har inte varit där på ett tag. Fan man märker direkt hur mycket man tappar asså. Orkade inte lika mycket varken på crosstrainern eller de andra maskinerna. SUCK!!! Aja, nu är man iallafall igång igen och det känns super skönt!!

Ska laga middag snart sen kommer lennox hem hit <3 för Imorrn är jag ledig!!


Nt

Läste nt förut här på jobbet och hittade det här. Tyckte jag var lite kul hehe


Negativ

Kanske inte va så kul att jag kom in och droppa värsta negativa inlägget igår. Men jag försöker verkligen. Försöker vara positiv. Men vissa dagar (dom flesta, tyvärr!) så känns allt skit!

All känns skit idag med, men jag försöker hålla masken så gott det går. Kroppen ömmar, ögonen går i kors av allt för lite sömn. Magen kurrar men jag klarar inte av att äta. Min nya grej jag fått för mig: ät inte framför folk. Mm mycket dumt sätter sig på hjärnan. Hjärnspöken. En evig kamp!

Mår illa gör jag också. Jag och starka dofter går inte ihop. Nu ska jag gå och dränka mig Hehehe naevars :) (förlåt för lam humor!)



Frukost, lunch, middag & kvällsmat

Den senaste tiden har jag inte klarat av att äta som jag ska. Har börjat skippa måltider lite om vart annat. Vilket inte är likt mig.

Så trött på att vården inte tar mig på allvar. Gått på antidepressiva i 3 år och har fortfarande inte hittat rätt medicin. Går hos psykologer och kuratorer stup i kvarten men ingenting hjälper. Har massvis med gånger påpekat min hetsätning och jag är orolig för att det ska utvecklas till någon allvarlig ätstörning. Det skulle ju liksom vara pricken över i:t. Grädden på moset. Inte bara ska jag vara deprimerad, ha ångest, socialfobi, fobisk personlighetsstörning, reumatism och fibromyalgi - vi slänger in lite anorexia i högen.

Jag säger inte att jag har anorexia, jag säger bara att jag är rädd för att bli drabbad av något mer. Och mina matvanor blir allt sämre för varje vecka som går. Det enda jag ätit idag är gröt och en macka vid kl 21.

Har jobbat hela dagen men känner ingen hunger. Fick kämpa med att få ner mackan. En macka ligger kvar och sneglar på mig. Ska vänta ett tag till och försöka äta upp den också.

När ska ni ta mig på allvar? När ska jag få den hjälp jag behöver? Jag orkar inte kämpa längre!!!!


Jag idag



2 år

Kan inte förstå att "vår" lilla tjeja blir 2 år Imorrn. Är det verkligen två år sen vi satt uppe på BB förväntansfulla när sköterskan kom ut och hälsade att det var en tjej? Är det redan två år sedan jag fick hålla dig för första gången? Helt sjukt!

Min älskade guddotter <3


Kalas

I skrivande stund sitter jag på keylins 2 års kalas! Älskar den tjejen! Mamma sticka pippi tröja och mössa till henne, precis som kendra fick av mig. Så nu kan dom matcha varann ;) köpte även lite annat småplock till kellan :)


Keylins 2års tårta

Visst blev den fin? :)


Annie och jag

Åh jag älskar alla mina hundar så mycket!! Annie och jag på bild. Världens godaste tjeja!!


Dagarna bara flyger förbi

Har hunnit med en del denna dagar även fast jag varit sjuk. Firade pappa i onsdags med hela familjen <3 det var så mysigt.. Speciellt att pussa på lilla Della!!

Sen som sagt har jag legat torsdag och fredag typ utslagen i feber men idag mår jag bra förutom att halsen är lite öm.

På måndag fyller kellan 2 år! Min guddotter så Imorrn blir det kalas! Har varit hos Mickis hela dagen och hjälpt henne att baka tårta och cupcakes :) resultatet blev riktigt bra!

Nu ska jag slöa lite i soffan innan det är dags att lägga sig!


Tidig morgon

Imorse var jag riktigt trött. Och ändå började jag inte förns tio. Slet på mig mina kläder och åkte till praktiken.

När jag kom var det endast vikarier där. Som varken visste vem jag var eller att jag skulle komma.. Klockan ticka.. Jag visste inte vad jag skulle göra eller vem jag skulle fråga. Ingen kolla på mig. Ingen prata med mig. Tillslut tog jag mitt pick och pack och stack. Tänkte "vad fan gör jag här?"


Min finaste



Ingen bra dag

Hela denna dag har varit skit! Vet att jag lovade uppdatering och bilder men jag har sovit och gråtit för det mesta.

Som grädde på moset så var vi tvungna att avliva Svennis idag för han blev påkörd... Så då blev det ännu mera tårar. Men nu har dom varandra att se efter! Svennis och jacco <3


Inte den enda som njuter av ledighet

Lennox chillar loss i soffan. Han älskar att komma hem och bara slappa. När han är hos mamma är det full rulle hela tiden med två andra hundar så han passar på att mysa mest hela dagarna här hemma <3 det gillar vi!



Fullt rulle hela dagen

Ledig imorgon så lennox är hemma och jag har planerat sovmorgon Imorrn! Har precis krupit ner i min nybäddade säng med mins nya påslakan! Hehe Japp! Mer påslakan till folket! Var på Ikea idag :) blev en hel del!

Tänkte dela med mig av lite fler bilder imorgon. Tills dess får denna duga :)


Söndags bilder


https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3898443/images/2012/pic_50725d76ddf2b329b90048ca.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3898443/images/2012/pic_50725d78e087c33d6b1e516b.jpg" class="image">


Lördags bilder



Bloggappen har inte funkat på hela dagen!

Så surt. Förste även uppdatera igenväxer men det gick inte eller. Men nu ger vi det ett till försök.

Lördagen med mina tjejer var så mysig! Det behövde jag. Verkligen! Idag har jag jobbat mellan 14-21, eller jag fick faktiskt gå tidigare. Men haft en kanon dag även fast jag jobbat :) de är så söta "mina" små pensionärer!!

Nu måste jag sova för börjar kl 7 Imorrn, efter jobbet blir det Ikea med bästa pappa!! <3


Vin med tjejerna

Åkte hem efter jobbet, avdelade lite, lagade mat och duscha. Sen åkte jag och lennox vidare till Isabel. Nu sitter jag här med mina tjejer och dricker vin och snackar skit. Lördagen kan inte bli bättre :)

Unnade mig blommor idag, för det är jag värd ;)


Lördag

Sitter på praktiken.. Finns inte så mycket att göra. Men det gör inget. Jag trivs här, det är mysigt här :)

Dagens jag! Försökte sminka bort det trötta ansiktet...


Godnatt

Har redan legat i sängen ett tag. Är helt slut. Lyckades resa mig från den mörka hemska bottnen förut så då passade jag på att diska, storstäda hela lägenheten samt laga mat. Det är skönt att va vanlig ibland. Ta aldrig vardagssysslor för givet. Jag vet att jag har sagt det förut. Men jag säger det igen.

Nu ska jag krama om min lilla nallebjöen. Klockan ringer 9 Imorrn. Tillbaka till praktiken =)


Man måste ju kunna skämta om det också

Eller hur? :)


Höst

Det enda positiva med hösten är alla fina löv. Punkt. Och kanske att man får tända massa ljus också.


Mat?

Jag minns inte senast jag åt riktig hemlagad mat. Brukar alltid vara så noga med det men de senaste dagarna har jag inte orkat bry mig.

Jag känner inga direkt hungerkänslor. Känner mer att jag är sugen på riktig mat så det är ju bra. Frågan är om jag orkar fixa något. Känner mig förlamad. Gick och la mig förut igen efter jag varit ute med lennox och tittat lite på tv. Vaknade upp av att ångesten var så stark. Det kändes som hjärtat skulle hoppa ut.

Mat var det ja, idag ska jag försöka laga mat!


Solen skiner

Jag behöver komma ut! Jag ser hur solen skiner men jag orkar knappt stå på benen. Jag kikar ut genom fönstret, drömmer mig bort. Avundssjuk på alla friska människor.

Bad day go away


Ett långsamt farväl

Varje dag har du funnits vid min sida. Varje dag har jag sett hur du blivit smalare. Jag har bävat för denna dag. Åh älskade bok! Nu är du slut. Tack Sofia för en mycket intressant och lärorik bok! Den som inte läst denna bok än råder jag att gå och låna den Imorrn. Eller ännu bättre! Köp den! Jag ska köpa den. Jag vill ha min alldeles egna bok, hemma hos mig. Så jag kan ta upp den med jämna mellan rum och påminna mig om att jag inte är själv. Påminna mig om att det blir bättre. Sofia är det levande beviset på det.



Jag är en zebraflicka



Instagram

Glöm inte följa mig på instagram! Ateriksson heter jag där :)


Just nu

Ligger och myser i soffan med lennox. Försöker lista ut vad jag ska göra med denna dag. Disken står som ett berg i köket. Golven är skitiga. Jag är hungrig. Men allt jag vill göra är att krypa ner i sängen igen och försvinna under täcket...


Den friska Alexandra

Det känns som jag får träffa henne allt mer sällan nu för tiden. Eller är det bara jag som känner så?

Den svarta ängeln hänger runt min hals, kväver mig, försöker dra mig ner i det mörka. Hon sliter i mig. Jag strävar emot så gott jag kan. Men hur länge kan en människa orka? Hur länge kan jag orka?

Jag är så trött. Och jag har sagt det tusen gånger förr. Men det spelar ingen roll hur många gånger jag skriver det eller säger det. Trött trött trött trött trött. Det hjälper inte ändå. Du svarta ängel är inte välkommen här, men ändå har du gjort dig hemmastadd.


Stolt faster

Åh tänk att jag ska få se det här lilla livet växa upp! Världens sötaste adela!! Längtar när hon är så stor så hon kan ringa och säga "faster får jag komma och sova hos dig och lennox" :D

Haha shit blir tårögd bara jag tänker på henne! Vilken kärlek! Jag är en så stolt faster!


En riktig skit dag

Som en vän till mig sa förut. Jag vs världen. Det är precis så jag känner idag. Blev att vara hemma idag från praktiken och det ger mig bara mer ångest. Jag har fortfarande ont i magen av UVI och det känns som jag har feber.

Ångesten har knackat på idag, depressionen gjorde sig också påmind. Vill bara gråta men tårarna är slut. Snart kommer min älskling hem! Var vore jag utan mitt lilla hjärta :)


Ibland



Dagen

Eftersom jag fått UVI var jag tvungen att sjukanmäla mig idag från praktiken. Men började med antibiotika igår så det bör va bra Imorrn. Jag får så himla ont när jag har urinvägsinfektion. Usch inget kul alls.

Har iallafall fikat hemma hos Jonas och Vicky och myst med lilla Della idag <3

Haha försökte få en bild på Della men hon var ganska grinig då. Haha sötnosen!!


Gangnam style

 
 
Jag kan bara ta förgivet att ingen att missat denna video! Så himla klockren. Hahaha kan inte sluta skratta. Och idag när jag såg på ellen show så var han där och lärde ellen och britney spears några steg. Det såg riktigt kul ut. Vill också lära mig. Hahaha. Va säger ni tjejer? Practice at my place??? :P

Lana del rey

Shit vad jag älskar henne! Hela hennes album "born to die" men den som spelas mest just nu är summertime sadness. Och om det är så att någon lyckats missa denna underbara människas musik så kan jag också rekommendera låtarna: born to die, blue jeans och video games!


Som alla andra

I fredags var jag som alla andra. Det var ingen som såg att jag var sjuk. Det var ingen som såg mina zebraränder. Jag var som ven som helst. Jag var normal. Jag såg normal ut.

Folk har frågat hur jag ens kan gå ut på krogen om jag nu är så sjuk, bittra människor. Svaret är ganska enkelt. Alkohol. Kort och gott. Hur blir du själv med alkohol i kroppen? Släpper alla hämningar? Blir du mer social? Glad? Listan kan göras lång...

I fredags var jag som vem som helst. I fredags var jag på fest, i fredags var jag på krogen. I fredags mådde jag bra.


Livet väntar på mig



Ljusglimtar



Tillsammans kan vi göra skillnad!

Köp ett du också! :)